Meedoen is een betere manier om ju-jitsu te ontdekken. Zo maak je kennis met de sfeer en mensen in onze club.  Je mag 2 gratis lessen meedoen in sportieve kleding.  Aansluiten kan gedurende gans het jaar.  Vul voor je eerste proefles onderstaand formulier in. Zo ben je verzekerd en zijn we op de hoogte van je komst.


Groepskeuze

Ben je jonger dan 12? Dan kan je via deze link het inschrijvingsformulier voor de junior groep vinden.
Ben je ouder dan 12? Dan kan je je inschrijven via het inschrijvingsformulier hieronder.


INSCHRIJVINGSFORMULIER

Persoonlijke gegevens

manvrouw


ContactgegevensProefles

In geval van nood

Privacy Verklaring

Jouw persoonsgegevens worden verwerkt door ju-jitsu club Hiraku Do Hove, voor ledenbeheer, boekhouding en organisatie van activiteiten op basis van het lidmaatschap als gevolg van jouw inschrijving en om je op de hoogte te houden van onze activiteiten op basis van ons gerechtvaardigd belang om de doelstellingen van onze club na te streven.

Als je niet wilt dat wij jouw gegevens verwerken met het oog op communicatie, volstaat het ons dat mee te delen op info@hirakudo.be. Via dat adres kan je altijd vragen welke gegevens wij over jou verwerken en ze verbeteren, laten wissen, of ze vragen over te dragen. Een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van verwerking van persoonsgegevens vind je in ons reglement.